Uncategorized

Total Instal Group, instalații electrice de la A la Z

Se știe că instalațiile electrice dau foarte multe dureri de cap, atât celor care s-au decis să construiască o locuință cât și celor care vor să o renoveze. Concurența în domeniul instalațiilor electrice este foarte mare și fiecare companie se luptă să ofere clienților un preț excepțional, lucrări de calitate și siguranță de înalt nivel. Una dintre societățile din domeniul instalațiilor electrice din județ de prestigiu este Total Instal Group din Reghin.

Atestați de ANRE

Nicolae Mariș este un reghinean în vârstă de 27 ani care s-a specializat în domeniul electro-energetic ca și tehnician. Astăzi este director general al SC Total Instal Group SRL, societate înființată în anul 2005. La început societatea a fost administrată de Nicolae și încă un asociat pe un domeniu vast al instalațiilor electrice și termice. Un an mai târziu reghineanul a preferat să rămână singur la cârma societății și să se axeze doar pe pe prestările de servicii în domeniul electric. Nicolae a înțeles că pentru a te impune în sfera firmelor de profil trebuie să obții principalele licențe și atestate pentru a fi agreat de ANRE. Reghineanul nu se sfiește să recunoască că până în prezent profitul obținut în firmă l-a folosit aproape integral pentru atestarea și licențierea societății dar și în dotarea cu utilaje și scule profesionale a personalului fără de care directorul consideră că nu se pot asigura condiții de finalizare la termen și calitate în lucrările contractate.

Printre atestatele deținute de Total Instal Group Reghin enumerăm: atestat de tip B pentru proiectare și executare de instalații electrice interioare pentru construcții civile și industriale, branșamente aeriene și subterane, la tensiunea nominală de 0,4 kV, atestat de tip C1A pentru proiectare de linii elctrice, aeriene și subterane, cu tensiuni nominale de 0,4 – 20 kV, de tip C2A pentru executare de linii electrice, aeriene și subterane, cu tensiuni nominale de 0,4 – 20 kV și posturi de transformare cu tensiunea nominală superioară de cel mult 20 kV. „Am început de la doi angajați în 2006 și am reușit să ajungem azi la 40 alături de care ne desfășurăm activivitatea atât în județ cât și în toată țara. Din luna septembrie 2006 societatea noastră este atestată ANRE și are implementat sistemul de managemnet pentru asigurarea calității ISO 9001/2001, certificat ISO 14001 și OHSAS 18001”, a spus Nicolae Mariș.

Portofoliu impresionant de clienți și lucrări

Astăzi Total Instal Group este o societate comercială cu activitate de proiectare, execuție și întreținere a instalațiilor electrice de tensiuni până la 20 kV, inclusiv și putere nelimitată și adiacente (alarmare, pază, control, telefonie, rețele de calculatoare și CA-TV). „Majoritatea partenerilor cu care am lucrat au capital străin, fapt pentru care de mai mai bine de un an am fost agreați de o companie foarte mare din Europa care deține un număr de 17.000 de angajați. Câștigându-le încrederea am încheiat un contract de colaborare exclusiv pe teritoriul României urmând ca orice lucrare pe care ei o contractează să fie dusă la finalizare de Total Instal Group”, a declarat directorul general Nicolae Mariș.

Printre clienții Total Instal Group se numără firme de toate categoriile, începând de la firme mici până la centre comerciale, hypermarket-uri, complexe rezidențiale și chiar fabrici. Dintre lucrările cele mai importante ale societății amintim complexul rezidențial de lux „La Stejari” din Băneasa, „Militari Shopping Mall” din București, fabrica Rondo Carton din Târgoviște, hypermarketul Real din Pitești, sediile „Kaufland” și „Hirschmann”, „Herlitz” și „Dema” din Târgu-Mureș. Datorită experienței acumulate de-a lungul anilor, Total Install Group și-a extins serviciile profesionale și în proiectarea și execuția sistemul de iluminat public stradal, arhitectural și decorativ, festiv-ornamental și tehnic. „Suntem licențiați de Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice și ca operator al serviciului de iluminat public obținând o licență clasa 3”, spune directorul societății.

Exigența clienților, prioritatea Total Instal Group

Total Instal Group este printre puținele firme care utilizează materiale în serviciile prestate achiziționate de la firme renumite din Germania, Franța și Italia. Societatea dispune de scule, utilaje și echipamemte profesionale care asigură condițiile de finalizare la termen și de calitate a lucrărilor contracte. Nici nu e de mirare că motto-ul celor de la Total Instal Group este „Exigența dumneavoastră este prioritatea noastră”. Societatea are și o pagină web unde potențialii clienți pot afla mai multe detalii despre serviciile pe care le oferă, www.totalinstalgroup.ro .

Pe viitor Total Instal Group își dorește să asigure aceeași calitate și siguranță de înalt nivel. „Vrem să ne răsplătim clienții prin calitate, siguranță și preț excepțional, prioritatea noastră este exigența clienților”, a încheiat Nicolae Mariș.

Robert MATEI

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close