Uncategorized

Triplast Târgu-Mureș crește vânzările

Compania înființată în 2002, având ca principal domeniu de activitate fabricarea și

comercializarea produselor din materiale plastice, Triplast Târgu-Mureș are în prezent 57 de angajați și estimează pe 2007 realizarea unei cifre de afaceri de 8,2 milioane euro.

Producătorul și furnizorul de articole din material plastic și structuri de oțel, Compania Triplast din Târgu-Mureș estimează o creștere cu 20% al vânzărilor, față de anul trecut. Triplast a achiziționat recent o hală de 3000 mp la periferia orașului, unde va construi o nouă hală de producție. Au fost începute deja lucrările la noul spațiu și reprezentanții firmei consideră că la sfârșitul anului 2007 vor putea începe activitatea de producție. Anul trecut compania a investit peste jumătate de milion de euro în achiziționarea de noi mașini și utilaje, în concordanță cu normele europene. “Scopul principal al investiției este creșterea productivității companiei în vederea satisfacerii volumului mare de comenzi venite din partea clienților noștri. Intenționăm să mărim numărul de angajați al Triplast cu până la 20% odată cu începerea activității de producție în noua fabrică”- a declarat Kerekes Botond, directorul economic al companiei. Din totalul vânzărilor Triplast exportul reprezintă 5%, dar și acest segment se preconizează să crească în acest an până la 15 %. Partenerii externi de afaceri ai companiei sunt în Cehia, Austria, Ungaria, Bulgaria și Spania. Pe piața internă comercializarea produselor Triplast se face prin lanțul de magazine Metro și Praktiker și prin intermediul altor firme de distribuție. Se fac vânzări directe, pe bază de comenzi, evitând astfel nevoia depozitelor, care ar însemna alte cheltuieli în plus.

Triplast produce țevi și tuburi din material plastic, capace și grătare din fontă, rezervoare din polietilenă pentru apă, coșuri și pubele pentru salubritate. Printre produsele noi se numără structurile de oțel ondulat, atât de necesare la construirea podurilor și a tunelurilor.

“Prin cei cinci manageri zonali acoperim desfacerea pe întreg teritoriul țării, cu vânzări directe” a subliniat directorul economic, Kerekes Botond. (E.M.)

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close