Uncategorized

www.funcţiipeviaţă.ro

Poate aveţi puţin timp să aruncaţi o privire pe pagina de internet a Federaţiei Române de Fotbal. Merită. Pentru divertisment. Şi nu numai. Un exemplu încurajator pentru cei care tremură la gândul că-şi pot pierde locul de muncă. La FRF nimic nu se schimbă şi nici nu se transformă. De 10 ani. Doar se pierde câte o calificare. Cam tot la doi ani. Dar să cunoaştem echipa de “management” a Federaţiei.

Primul din lista monştilor sacrii ai forului fotbalistic este, evident, preşedintele, Mircea Traian Sandu. Are şi o poză, făcută, probabil, acum 13 ani, când şi-a luat în primire întâiul mandat. Abia dacă-l mai recunoşti. Despre Naşu’ mai aflăm ceva extrem de important: are o fiică, Raluca, “cunoscută jucătoare internaţională de tenis”.
Umează pe listă secretarul general al federaţiei, Adalbert Kasai, vechi şi el în funcţie, tot din 1990. Secretarul general adjunct cu probleme internaţionale, are la rândul lui un important punct comun cu primii doi: e în funcţie tot din 1990.
Lista giganţilor FRF îl anunţă apoi pe Nicolae Pantea, secretar general adjunct cu probleme de juniori şi copii. Ia ghiciţi de când ocupă actuala funcţie. Bravo ! Nu era prea greu. Evident, din 1990. Urmează celebrul şi picantul Mitică Dragomir, sau Corleone, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal şi vicepreşedinte al FRF, căruia administratorii paginii au uitat să-i trecă studiile. Sau poate că nu au uitat…
Din magnifica trupă nu putea lipsi Ionel Piscanu. Cum ? Nu aţi auzit de el? Nu se poate! E şeful protocolului FRF. Absolvent al Institutului de Mine din Petroşani.
Lista e închisă de ofiţerul de presă al Federaţiei, Sorin Szatmari. Are 59 de ani.
Poate vreţi să ştiţi care e media de vârstă a trupei ce conduce destinele fotbalului românesc. Nici o problemă. Socoteala e simplă. Undeva la 53 de ani.
Cine zicea că la noi în ţară nu mai e loc pentru cei trecuţi de vârsta a doua şi că nu există siguranţă la locul de muncă?
Hai România!

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close