Uncategorized

”žDraga Sfinte Petru,

Vreau sa îti spun din start ca nu-l înteleg pe Episcop când spune ca internetul e scula dracului. Niste oameni cu frica de tine mi-au trimis un mail prin care ma anunta ca de acum nu trebuie sa mai dau bani pe telefoane ca sa te sun. Putem sa ne chat-uim. Ce bine! Am primit deci un mail divin, cu linkul spre un site, www.aliluia.ro, pe care, dupa cum se spune acolo, pot sa te laud, sa ascult muzica religioasa gratis si neîntrerupta de reclame si publicitate. Mi se mai spune ca am acces si la un forum si un chat instant. si pentru ca la rubrica „contact†nu am gasit decât o adresa de mail, mi-am dat imediat seama ca numai despre tine poate fi vorba. Ce adresa de contact sa fii scris matale acolo, Doamne iarta-ma? Strada Principala Nr.1, Rai? Deocamdata, îti scriu acest mail dar astept sa te identifici si pe chat, sa putem vorbi mai… live. Nu stiu, gaseste si matale un nickname ca „Petru_sfântul†sau „divin_petru†ca sa îmi dau seama ca esti tu. Poate îti iei, când o sa ai bani, si un webcam. Ar fi misto, ca sa le dovedesc unor amici ca existi. Sper ca legatura prin unde super lungi sa functioneze. Apropo, la RDS ai netul, ori la Romtelecom?
Deocamdata… îti spun ca-mi place site-ul matale (poate-ti faci si un blog în curând, ca ai vazut ce-a zis Patriciu despre bloguri). În sfârsit pot sa ma mai opresc si eu din ascultat „Vibe Fm†si din vizitat „Extreme Porn†ca deja simteam ca ma duc în jos. Ai fi sub birou de râs daca m-ai vedea cum stau toata ziua si ascult vecernii. Multumesc pentru toate astea Sfinte! Cred ca e al doilea semn pe care mi-l trimiti, dupa ce saptamâna trecuta am gasit o priza gratis lânga Catedrala din oras, unde îmi încarc mai nou telefonul.
Sfinte, astept o confirmare de la matale ca sa stiu când mai schimbam niste opinii. Nu te mai retin, dar stii ce m-am gândit?
Daca ne facem un cont doar al nostru, stii tu, un separeu ca pe Conquistador, as putea fi informatorul tau! Uite, spre exemplu, Florin Vlas, un tip de la PSD, umbla cu chilotii pe dos. Cica e superstitie. Doar stii ca e un pacat! si sa nu-ti mai spun de Grupul de Initiativa din PSD. Adica… sa umble ei cu gânduri necurate si sa comploteze împotriva lui Petru. Nu, nu împotriva matale, Petru Fratean.
Sfinte, te las acum, ca am pe mess un mesaj de la o crestina buna de 20 de ani. Cam 90-60-90. Vrea sa îmi explice cum sta treaba aia cu cunoasterea biblica…

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close