Uncategorized

Ziarul de Sibiu dă lumii de știre

Sibiu, 21 octombrie 2007 – Ziarul de Sibiu își face datoria de a-și informa cititorii, abonații, clienții și partenerii că, în ciuda anumitor informații contradictorii și de reacredință lansate săptămâna trecută, publicația va apărea în continuare. Inclusiv în 22 octombrie 2007. Va da lumii de știre mulți ani de acum înainte!

Ziarul de Sibiu este un brand construit începând din 3 noiembrie 2003. A crescut sub sloganul: „Informația care dă putere”, vreme de doi ani, ca săptămânal de investigații. Puternic și apreciat. Informat și citit. Unic în presa sibiană.

Ziarul de Sibiu a creat suplimente-reviste glossy, produse de nișă, pe domeniile auto, imobiliare, sănătate, pentru a veni în întâmpinarea necesității cititorilor săi de a fi bine informați.

În martie 2006, săptamânalul Ziarul de Sibiu a devenit cotidian, cu sloganul „Noi dăm lumii de știre”, stabilind un parteneriat de succes cu un jucător puternic în lumea publicității naționale.

Jurnaliști anonimi au început să crească odată cu ziarul. Unii dintre ei, profitând de o conjunctură favorabilă manipulării pieței, au încercat să-și adjudece prin metode frauduloase istoria, site-ul și marca Ziarul de Sibiu. Nu au reușit! Mai mult, au încercat, prin intermediul publicației care i-a crescut și la care au muncit, să anunțe că pleacă. Că ei închid publicația. Corect și echilibrat nu au putut. Pentru că nu sunt la standardul profesional și moral pe care îl proclamă.

Ziarul de Sibiu apare din 22 octombrie 2007 în formatul său obișnuit. Din motive obiective, pentru o perioadă de câteva luni, va apărea ca săptămânal, ziua de apariție fiind lunea. Va reveni în curând la structura, conținutul și frecvența cu care și-a obișnuit cititorii din 2006 încoace.

Ziarul de Sibiu dă lumii de știre! Citiți-l mulți ani de acum înainte!

Aurelian Grama – fondator Ziarul de Sibiu

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close