Sport

Alături de lider înaintea unei serii dificile

OLYMPUS DIGITAL CAMERAASA Târgu-Mureș întâlnește vineri, 24 iulie, de la ora 21.00, în etapa a III-a a Ligii I de fotbal, formația Concordia Chiajna. Este prima din seria celor trei partide consecutive pe care vicecampionii le vor susține pe teren propriu într-un interval de 10 zile. Moralul echipei este unul foarte bun după primele trei jocuri oficiale susținute, în care au cucerit Supercupa și s-au instalat pe prima poziție a clasamentului după primele două etape. Echipa este pregătită atât din punct de vedere fizic, cât și moral pentru cele trei jocuri. „Suntem pregătiți fizic și mental pentru a obține maximum din cele trei partide pe care urmează să le susținem pe teren propriu, toate foarte importante pentru noi. Am reușit un joc de excepție la Giurgiu, dar le-am spus și băieților că nu trebuie să ne culcăm pe-o ureche, ne așteaptă meciuri foarte grele. Avem probleme ușoare de sănătate la Ndoye și Romario, dar aceștia și-au reluat antrenamentele și o să vedem dacă vor fi apți de joc, cel puțin pentru partida cu Saint Etienne”, a declarat antrenorul vasile Miriuță.

„Acum avem nevoie de sprijinul suporterilor mai mult ca oricând”

Conducerea clubului face un apel către toți suporterii, să se alăture pentru a încuraja echipa în aceste momente dificile.

„Avem o echipă puternică și un antrenor care se străduiește să realizeze coagularea, având mulți jucători noi în lot. Știe toată lumea că trecem prin momente dificile, dar ne vom strădui să depășim această perioadă. Facem un apel tuturor suporterilor să fie alături, acum avem nevoie de sprijinul lor mai mult ca oricând. O evoluție bună a echipei nu poate decât să facă cinste orașului și toți trebuie să fim uniți, să-i încurajăm”, a fost și mesajul președintelui Cosiliului de Administrație a clubului Tatár Béla.

În atenția și sprijinul suporterilor ASA, pentru meciul cu Saint Etienne

După 40 de ani de la prima participare în cupele europene la fotbal, Târgu-Mureș-ul găzduiește joi, 30 iulie, o nouă partidă care va face ca orașul să fie în sărbătoare. Din postura de vicecampioană a României, ASA va întâlni în turul 3 al preliminariilor a UEFA Europa League formația franceză AS Saint Etienne. Clubul trece printr-o situație dificilă și invită toți suporterii adevărați să susțină echipa. Fiecare spectator, fiecare bilet vândut poate ajuta la depășirea acestei perioade, pentru a putea duce ASA și numele orașului mai departe. Astfel, având în vedere categoria internațională a întâlnirii, venind totodată și în sprijinul suporterilor, prețurile biletelor pentru meciul de joi s-a stabilit astfel:

Peluză- 30 Lei

Tribuna 1 și 2 – 40 Lei

Tribuna 0 – 80 Lei

Tribuna VIP – 100 LEI

Abonamentele emise pentru campionatul 2015-2016 nu vor fi valabile pentru meciurile internaționale dar, ca o facilitate acordată posesorilor de abonamente, casieria stadionului va fi deschisă special pentru ei, luni 27 iulie, între orele 17-20, pentru ca aceștia să își poată achiziționa prioritar locul deținut pe abonament. Pentru publicul larg casieria va fi deschisă marți, 28 iulie și miercuri, 29 iulie, între orele 17 -20, iar joi, 30 iulie, în ziua meciului, casieria va fi deschisă între orele 16-19. ASA Târgu- Mureș își așteaptă toți suporterii pe stadion pentru un meci în care vor lupta cu dârzenie pentru șansa lor. Și pentru numele orașului care este pomenit prin intermediul sportivilor de frunte !

 

 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close