Sport

ASA, echipa care nu are nimic de pierdut

asaAntrenorul ASA-ului, George Ciorceri a debutat cu o nouă remiză pentru ASA, a noua a echipei pe teren propriu în acest campionat, dar echipa a arătat diferit față de ultimele partide, jocul mai bine organizat. ASA întâlnește în prima partidă a etapei a III-a din play off-ul primei divizii de fotbal liderul Astra Giurgiu. Meciul se va disputa vineri, 18 martie, ora 20.30, ora la care se vor juca probabil toate meciurile din play-off. Mureșenii sunt cei dezavantajați din multe puncte de vedere, astfel încât nu au nimic de pierdut.
Noul tehnician al mureșenilor pare să-și contureze formula, în ciuda numeroaselor absențe din lot, nu mai puțin de jumătate dintre obișnuiții titulari fiind în continuare suspendați sau accidentați. Ciorceri nu îndrăznește încă să efectueze schimbări majore, să promoveze tinerii jucători, urmărind să mai obțină puncte, credibilitate și autoritate în rândul jucătorilor considerați liderii vestiarului. Acesta a recunoscut că, neoficial, Mutu este secundul său, dar încearcă să-i limiteze acestuia autoritatea, considerând că „Briliantul” este prea preocupat să le facă pe toate. Echipa a dovedit în schimb în partida cu Dinamo că are un lot echilibrat și absențele au fost suplinite cu brio.
Mureșenii au în schimb șanse mici de a intra în lupta pentru un loc pe podium, urmând să înfrunte echipa de pe primul loc, cea în fața căreia a obținut cele mai bune rezultate în acest sezon. Dubla înfrângere a Astrei în fața mureșenilor, 1-5 pe teren propriu și 1-3 în retur, insuflă giurgiuvenilor o dorință de revanșă, mai ales că vin și după un eșec în fața Stelei, care le-a pus în pericol fotoliul de lider. Acestea ar fi argumentele gazdelor, care au obținut o singură victorie în fața ardelenilor în cele opt partide disputate, dar tocmai cea care a determinat în mare măsură titlul ediției trecute. Revanșa pentru acel eșec din finalul campionatului trecut a fost practic luată după dubla încheiată cu un general de 8-2 în această ediție, condiții în care mureșenii ar fi mulțumiți și cu un singur punct la Giurgiu.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close