Sport

Final palpitant în Liga I de futsal

DSC_0014Dacă în ultimii ani City’us Târgu-Mureș a câștigat detașat competițiile de futsal, sau și-au disputat trofeele cu echipa din Deva, în ediția actuală se anunță un final de sezon foarte disputat. În afara mureșenilor și a echipei din Deva, o a treia echipă, Informatica Timișoara a intrat în luptă cu șanse reale. Foștii componenți ai reprezentativei României, reuniți cândva aproape incorpore la Târgu-Mureș, s-au împărțit la cele trei actuale candidate la podium. Duminică, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Târgu-Mureș, City’us va întâlni Dunărea Călărași, partidă din etapa a XXII-a. După superba victorie de la Deva, 5-2 cu marea rivală Autobergamo, târgumureșenii vor da peste un nou adversar dificil, aflat în acest moment pe locul 6, cu 30 de puncte, într-o zonă fierbinte a clasamentului, luptând pentru calificarea în play-off. Meciurile cu cei de la Dunărea au fost mai mereu echilibrate, nu mai departe de jocul din tur, încheiat la egalitate 5-5, după ce la pauză, gazdele conduceau cu 4-2. Cei din Călărași au în componența lotului jucători cu experiență, foști sau actuali internaționali, ca Șotârcă, Răzvan Radu, Al-Ioani și Tomescu.

Surprizele întețesc lupta pentru titlu

Victoria deținătoarei titlului este absolut necesară, lupta pentru primele trei locuri fiind una intensă, mai ales după surprinzătorul rezultat înregistrat în restanța din etapa a XIV-a, la Târgu Secuiesc, unde KSE din localitate a învins cu 4-3 Informatica Timișoara, formație angrenată în lupta pentru titlu, aflată înaintea mureșenilor, pe locul secund.
În acest moment, pe locul 1 se află Autobergamo Deva, cu 48 de puncte, din 19 jocuri, urmată de Informatica Timișoara, tot cu 48 de puncte, dar din 18 jocuri și City’us cu 47 de puncte, din 19 partide. Calculele hârtiei sunt extrem de complicate, fiecare dintre cele trei formații putând încheia prima parte a campionatului pe prima poziție, având în play-off avantajul jocurilor pe teren propriu. Mai mult, interesante vor fi partidele dintre City’us și Informatica Timișoara, restanță din etapa a XVI-a și cel dintre formațiile din Timișoara și Deva, care se va disputa în etapa a XXIV-a.
La partida dintre City’us și Dunărea Călărași, un meci care se anunță spectaculos, prețul unui bilet de intrare este 5 lei, copiii sub 14 ani având intrarea gratuită.

Iată și jocurile pe care le mai au de disputat cele trei echipe aflate în lupta pentru podium, până la finalul sezonului regulat:
Etapa 22
City’us Tg Mureș – Dunărea Călărași
Muncitorul Reșița – Autobergamo Deva
Informatica Timișoara – FK Odorheiu Secuiesc
Etapa 23
Spicom Sf. Gheorghe – City’us Tg. Mureș
Autobergamo Deva – CSMS Iași
Galactic Focșani (retrasă) – Informatica Timișoara 0-3
Etapa 24
City’us Tg Mureș – KSE Tg. Secuiesc
Informatica Timișoara – Autobergamo Deva
Etapa 25
Concordia Chiajna – City’us Tg Mureș
Dunărea Călărași – Informatica Timișoara
Autobergamo Deva – United Galați
Etapa 26
City’us Tg. Mureș – stă
Informatica Timișoara – Spicom Sf. Gheorghe
Clujana Cluj – Autobergamo Deva

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close