Uncategorized

Băi Hamlet, ești Freud?

Prima victimă cu adevărat “desculță” a ZIARULUI, amendată în cel mai dulce… stil, a fost Antonie Moldovan, referent în cadrul Serviciului Județean de Mobilizare a Economiei și Pregătirea Teritoriului pentru Apărare. Exemplul clasic de angajat care se jertfește în mod gratuit pentru bunăstarea șefului. “Nu pot să vă spun. Nu e vorba că nu știu. Dar nu vă pot spune. Pur și simplu! Hamlet? Sau Freud?” s-a eschivat Antonie. Nu zău? Și dacă vă picurăm cu ceară?

Comisarul Iosif Bara din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Mureș a ținut să ne demonstreze încă o dată faptul că polițiștii nu…e proști ci doar milițieni. “Dar de ce tocmai pe mine trebuie să mă întrebați? Ä‚ăăă… Știți unde s-a mai pus întrebarea asta? Vă zic eu. No, da cum îi zice? Ä‚ăăăă… ăăăă… la televizor aseară. Da, de ce mă întrebați? Din cauza bancurilor cu polițiști? Că noi suntem, na…? D-voastră cunoașteți unitățile de măsură ale prostiei? Asta ați vrut să-l întrebați și pe domnul chestor? Doamne ferește! Ce prostii?”.

Surpriza de final ne-a fost dată de Dan Todea, inspector în cadrul biroului Vamal de Control și Vămuire. Care a fost o dată în funcția de șef al acestui serviciu, dar acum nu mai e și nu vrea să dea detalii despre ceea ce face în momentul de față, dar s-ar simți nemaipomenit de bine dacă l-am transforma în subiectul central al unei anchete. Adică…cobai. “Eu nu mai sunt coordonator de vamă. Nu știați? Păi cum se poate? Doar sunteți… presa. Altcineva este acum. Cum adică ce sunt eu? De ce nu investigații cine sunt? Faceți o anchetă. Cât despre bec, a fost Edison” a declarat acesta. Ce egocentrism domnilor! Ce grandomanie!
Pentru toți culții și desculții, inventatorul american Thomas Alva Edison este cel care a realizat dulia și soclul cu filet pentru becul electric precum și emisia termoelectrică. “Hamlet” reprezintă una dintre cele mai bune capodopere ale marelui Wiliam Shakespeare iar Sigmund Freud este părintele psihanalizei.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close