Uncategorized

BeWaMi-știlor le merge bine

În ultima zi din ianuarie, sâmbătă, la Pensiunea Ana, distracția era în toi. Firma BeWaMi, adică 95 de angajați în frunte cu patronii firmei, Silvia și Bela Makai, sărbătoreau închiderea de an 2008. “Obișnuim anual să facem această reuniune cu toti angajații firmei; reprezintă o compensare în plus pentru efortul depus. Noi o vedem ca pe o investiție în resursele umane, pentru că astfel de reuniuni nu fac decât să ne unească și să închege colectivul. 2008 a fost un an nici foarte bun, nici foarte rău, un an obișnuit, dar asta nu ne împiedică să organizăm această petrecere”, a declarat Silvia Makai.

Angajații, majoritatea destul de tinerei, s-au simțit bine, au dansat și au participat la jocuri interactive. Patronii au alocat fonduri de premii angajaților, în valoare toatală de 50.000 de lei, fiecare primind mai mult sau mai puțin, în funcție de vechime, performanță și fidelitate. Toți cei 95 de angajați prezenți au primit câte un cec, banii încasându-i fiecare de ziua lui. Cei născuți în ianuarie au fost mai norocoși, pe lângă bani primind și câte o sticlă de șampanie. Bela Makai ne-a declarat că va mai deschide cel puțin 50 de magazine BeWaMi în județ. “Vom fi prezenți acolo unde nu suntem!”. Au mâncat, au dansat, au cântat și s-au simțit bine, asta înseamnă un chef la BeWaMi, unde toți sunt răsplătiți și mulțumiți.

Cristina GÂNJ

Lucrez de 2 ani la Bewami, ca magazioner și mă simt foarte bine în acest colectiv. Mă bucur că se organizează o dată pe an asemenea evenimente.

Teodor Căbuț

E un lucru foarte bun, ne mai destindem și noi, după un an de muncă. Sunt vânzătoare la BeWaMi de 9 ani și îmi place ceea ce fac.

Elena Luca

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close