Casa si Gradina

Ce tipuri de baterii sanitare ai la dispozitie? Descopera-le cu atentie!

Instalatia sanitara din propria locuinta cantareste extrem de mult: aceasta trebuie sa fie realizata corect pentru a te putea bucura de confortul dorit.

De aceea, este important sa stii cum sa alegi cat mai bine cele mai bune baterii baie, dar si bateriile pentru bucatarie, pe care le ai la dispozitie. Tinand cont de urmatoarele elemente, vei putea face oricand o investitie excelenta!

Baterii baie

Fie ca te gandesti la bateriile de lavoar, cele pentru dus sau cada ori la bateriile pentru bideu, online le poti studia la orice ora. Acestea sunt principalele tipuri de baterii spre care trebuie sa-ti indrepti atentia pentru a avea parte de confortul dorit in baie:

  • baterii de lavoar – le poti monta foarte usor atat pe lavoar, cat si in perete, in functie de cum consideri ca este cel mai bine pentru tine. Disponibile in diferite marimi, aceste obiecte sanitare sunt usor de utilizat pe termen lung, dar si calitative si simplu de intretinut;
  • baterii de cada – iti sunt necesare pentru a putea porni si opri apa atunci cand faci dus sau baie. Alege modelele potrivite pentru tine, astfel incat sa creezi o imagine unitara si placuta din punct de vedere vizual;
  • baterii de bideu – deosebite ca aspect si moderne din punct de vedere al materialelor din care sunt realizate, aceste baterii sunt concepute special pentru bideul pe care il poti avea acasa.

 Baterii de bucatarie

Daca iti doresti sa inlocuiesti bateria de la bucatarie, atunci este bine sa stii ca gama de produse de pe piata este una extrem de variata. Principalele modele spre care te poti orienta sunt:

  • bateriile cu pipa fixa – avand in vedere ca pipa cu care sunt prevazute aceste obiecte sanitare este una fixa, este important sa ai grija la montaj inca de la inceput, intrucat nu o vei putea roti;
  • bateriile cu pipa mobila – iti ofera mai multa libertate de miscare in chiuveta si poti spala sau clati vasele foarte usor;
  • bateriile cu dus retractabil – eficiente mai ales pentru a spala oalele mari, aceste baterii sunt unele dintre cele mai noi de pe piata.

Tipul de comanda

Nu uita sa verifici si tipul de comanda! Daca unele baterii sunt prevazute cu 2 robineti separati, unul pentru apa calda si celalalt pentru apa rece, altele au un singur robinet, pe care trebuie sa-l rotesti spre stanga ori spre dreapta. In acelasi timp, mai ai la dispozitie si bateriile cu senzori, de care trebuie doar sa-ti apropii mainile pentru a actiona apa.

Design

Design-ul este un alt detaliu care te poate ajuta sa iei o decizie in privinta bateriilor de baie sau de bucatarie. Iti doresti modele moderne sau cu aspect vintage? Online gasesti ambele variante, pentru a-ti putea creiona spatiul dorit, in care sa te simti confortabil!

Inaltimea pipei

In ceea ce priveste inaltimea pipei, este bine sa ai in vedere cat de mare este chiuveta de bucatarie sau lavoarul. De exemplu, pentru o chiuveta mare, este indicat sa investesti intr-o baterie cu pipa suficient de inalta, incat apa sa curga cat mai lin, fara sa stropesti tot imprejur.

Accesand Baterii-lux.rode pe orice tip de dispozitiv conectat la Internet vei putea descoperi o gama foarte variata de baterii bucatarie, dar si de baie, pe care le poti utiliza cu incredere pe termen lung. Aloca-ti suficient timp pentru a studia ofertele disponibile, iar apoi plaseaza-ti comanda in doar cateva momente, pentru a o primi acasa in doar 2 – 3 zile!

Date de contact:

E-mail: office@baterii-lux.ro

Telefon: 0721482872

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close