Sport

CSU Medicina învinge și în returul cu Craiova

După partida tur, în care echipa antrenorului Atanas Petrov a învins pe teren propriu cu scorul de 3-0, mureșencele au avut nevoie de doar un set pentru a rezolva ecuația calificării. Oltencele, după ce în ediția trecută a campionatului le-a învins pe terenul propriu pe mureșence cu 3-2, porneau cu speranța de a răsturna rezultatul din tur și trimiterea meciului în â€setul de aurâ€. Au și condus cu 20-15 în primul set, dar „medicinistele au revenit și au învins cu 25-23. 

Nemaiavând nimic de pierdut și calificarea decisă, gazdele au învins în următoarele două seturi la 23 și 19. Echipa mureșeană și-a dovedit însă superioritatea în următoarele două, câștigate de o manieră categorică, cu 25-13 și cu 15-5 în setul decisiv. În sferturi, care se vor disputa în 26 februarie și 5 martie, vor avea o misiune mult mai dificilă, adversara fiind campioana ultimei ediții, Știința Bacău. S-au mai calificat pentru sferturile de finală formațiile VC Unic Piatra Neamț, Volei Alba Blaj și CSM Lugoj, toate câștigătoare în ambele meciuri din primul tur. Acestea se vor alătura primelor patru clasate din ediția trecută a campionatului, calificate direct în faza sferturilor: Știința Bacău, Dinamo București, Tomis Constanța și CSM București. Câștigătoarele din sferturi se vor califica pentru Final Four, care se va disputa înainte de încheierea campionatului.

Urmează startul în campionat

Sâmbătă, 12 octombie, mureșencele vor întâlni pe teren propriu formația Tomis Constanța, în cadrul primei etape a noii ediții a campionatului Diviziei A1. După ce echipa de pe Litoral a suferit mari modificări în componența lotului, care este considerat mult inferior valoric față de edițiile trecute, partida de sâmbătă se anunță una echilibrată. După această confruntare, echipa mureșeană se va întoarce la Craiova, pentru partida din etapa a doua, meci care va avea loc miercuri, 16 octombrie.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close