Casa si Gradina

De ce este profitabil sa investesti intr-un semineu pe lemne in 2019?

Semineele reprezinta unele dintre cele mai vechi si cunoscute sisteme de incalzire, utilizate inca din antichitate in majoritatea caselor pentru incalzire pe timp de iarna. In ziua de astazi exista variante noi si moderne ale clasicului semineu, insa un semineu pe lemne ramane unul dintre cele mai populare variante datorita beneficiilor aduse.

Fie ca o facem la constructia casei sau ceva mai tarziu, merita cu siguranta sa investim intr-un astfel de semineu,. Un semineu se va dovedi a fi o investitie foarte buna pe termen lung, datorita catorva lucruri cu care acesta se remarca:

Economie de bani

Semineul poate lua de multe ori locul sistemelor de incalzire ce functioneaza cu curent electric sau gaz. Lemnul este o resursa regenerabila iar pretul sau este unul relativ mic, astfel incat un semineu poate duce in timp la economii pe partea de facturi la gaz si curent.

Un semineu pe lemne de calitate nu se poate defecta si ramane un element de incredere. Semineele sunt excelente atat pentru casele personale cat si in cele de vacanta sau in cabane.

Siguranta

Pot aparea momente in care nu putem folosi celelalte sisteme de incalzire (pe curent electric sau gaz) sau pur si simplu nu le vedem rentabile pentru a fi folosite exclusiv. Un semineu pe lemne ne ofera siguranta caldurii la orice ora, fara a depinde de alte resurse naturale.

O eleganta aparte

In ziua de astazi semineele au si un rol estetic foarte important. Fiind un element remarcabil in absolut orice plan de design interior, semineele se gasesc intr-o varietate de stiluri si dimensiuni pentru a se potrivi in orice casa sau incapere.

Valoare ambientala

Un semineu este un element excelent in preajma caruia sa ne adunam impreuna cu cei dragi si sa petrecem clipe de calitate. Un semineu pe lemne este probabil cel mai puternic element ambiental pe care il poate avea o casa. De altfel, semineul produce doua tipuri de caldura, atat cea propriu-zisa, cat si caldura sufleteasca ce tine de o ambianta reusita.

Cum determinam calitatea unui semineu?

Poate fi tentant sa incercam sa apelam la meseriasi nespecializati sau chiar sa construim singuri un astfel de semineu. Ei bine, nimic nu este mai gresit decat atat: un semineu pe lemne este totusi un element care trebuie construit la cea mai inalta calitate, tinand cont de toate normele de siguranta pe care doar profesionistii le cunosc.

Un semineu construit de o echipa de specialisti va avea o eficienta ridicata si nu va prezenta absolut niciun risc atata timp cat este intretinut si curatat ocazional impreuna cu cosul de evacuare a fumului. Aceste lucrari de intretinere trebuie facute tot de specialisti, cel putin odata pe an sau cand simtim nevoia.

Calitatea materialelor folosite va avea un cuvant puternic de spus in cat de bine va rezista semineul in timp. Este mai bine sa investim mai multi bani in ceva de calitate decat sa ajungem sa platim reparatii dupa doar 2-3 ani.

In cautarea unui semineu pe lemne? Urmeaza recomandarile expertilor

Compania Seminee Expert este categoric cea mai buna alegere de pe piata cand ne dorim construirea sau instalarea de seminee in propriul nostru camin. Echipa Seminee Experte ofera o gama variata aici de produse si servicii, ce vizeaza atat construirea unui semineu pe lemne de calitate superioara, cat si instalarea de alte sisteme, asa cum sunt cele pe gaz, curent electric sau etanol.

Seminee Expert ofera asistenta specializata pe tot parcusul colaborarii si garanteaza pentru niste seminee construite corect, folosind cele mai durabile materiale din domeniu intalnite pe piata europeana!

Date de contact:

Showroom:

  • Strada Toamnei, Nr 27, Sector 2,
    Bucuresti
  • Tel: +40 21 659 65 19

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close