Sport

Din nou locul 9 pentru voleibaliste

 

În etapa a VII-a a grupei pentru locurile 7-12 din cadrul Diviziei A1 la volei feminin, a doua din retur, CSU Medicina CSȘ Târgu-Mureș întâlnește sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 18.00, pe teren propriu, formația CSU Galați, penultima clasată. Mureșencele continuă lupta, doar pentru locul 8 deocamdată, deoarece ocupanta locului 7, Penicilina Iași are avantaj de 5 puncte. Miercuri seară s-au disputat jocurile primei etape a returului. Mureșencele jucat în deplasare, la SCM Pitești, în fața cărora au cedat pe teren propriu în partida tur și aveau doar un punct avantaj față de formația Unic Piatra Neamț.

Deși au învins pe terenul argeșencelor cu 3-2 (18-25, 25-14, 19-25, 17-15), mureșencele au obținut doar 2 puncte și au fost depășite în clasament de către echipa nemțeană la setaveraj, care a obținut 3 puncte pe terenul ultimei clasate, SCM U Craiova.

Cert este că ultimele patru etape din această a doua grupă valorică se dispută doar pentru palmares. Primele poziții nu oferă nimic ocupantelor, iar cele două retrogradate sunt deja decise, echipele din Galați și Craiova aflându-se la distanță mare de celelalte patru. Locul 8 va fi probabil disputat în etapa viitoare, când mureșencele vor juca la Piatra Neamț, sau chiar locul 7, ocupat de Penicilina, care va veni în penultima etapă la Târgu-Mureș. (M.V.)

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close