Uncategorized

Eleganță și stil german la Koldtex Albești

Binecunoscutul brand german Casa Moda este prezent și în România prin producția executată la firma Koldtex din comuna mureșeană Albești. Înființată în anul 2002, SC Koldtex SRL face parte din grupul de firme Casa Moda Heinrich Katt GmbH & Co KG din Oldenburg, Germania, și are ca obiect de activitate producția de cămăși, pulovere, tricouri, cravate, pantaloni și sacouri sport la un standard de calitate ridicat conform cerințelor pieței.

Cămașa fără călcare, un concept Casa Moda

Rețeta unui partneriat de succes cu Casa Moda Heinrich Katt bazată pe calitate, seriozitate, operativitate și datorită educării clientului român de a aprecia calitatea și raportul preț – calitate, a dus la creșterea vânzărilor și pe piața internă. Casa Moda a introdus pe piață conceptul de cămașă fără călcare “Freshirt”, această calitate aducând un imens succes. Casa Moda “Freshirt” ascunde mirosurile în condiții de siguranță, rapid și în mod permanent. Datorită microcapsulei din interiorul țesăturii ea absoarbe mirosul de sudoare pe care îl elimină doar la spălare. Chiar și după multe spălări această moleculă rămâne complet receptivă ceea ce a dus la îmbunătățirea semnificativă a confortului și a făcut din Casa Moda “Freshirt” cămașa cu țesătura de cea mai bună calitate.

Cu real succes Casa Moda a lansat linia pentru tineret “Venti”, o cămașă Slim Fit care poate fi purtată pentru a te te face să fii mereu tânăr. De asemenea, toate cămășile Casa Moda Sport asigură garanția unei călcări ușoare, un lucru deosebit de important, gustat cu mare succes de piața internă.

Secretul succesului, calitatea produselor

Casa Moda are în spate o experiență de 85 de ani, în care evoluția, inovația și calitatea au stat la baza prezenței în țări ca Anglia, Austria, Belgia, Canada, Cehia, Danemarca, Elveția, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Olanda, Macedonia, Rusia, Slovacia, Slovenia, Suedia, Ungaria, SUA și desigur, România.

Am aflat de la Adriana Cândea, administratorul SC Koldtex că secretul succesului în acest business îl reprezintă calitatea ridicată a produselor și capacitatea de adaptare a personalului cu rigorile locului de muncă. “Pentru a putea menține parteneriatul ești nevoit să iți însușești mentalitatea germană, de a menține calitatea la un nivel ridicat, de a reduce costurile și de a crește productivitatea, lucruri care într-un sistem funcționabil sunt normale. La noi adaptarea se poate face doar cu un efort deosebit din partea managementului unei societăți. Cu cât adaptarea va fi mai rapidă și personalul va înțelege că numai un efort susținut ne ajută să avem în continuare capacitatea de producție asigurată, efectele crizei nu se vor lăsa simțite”, a explicat Adriana Cândea.

În prezent produsele Casa Moda se comercializează prin propriul magazin situat în incinta societății precum și prin intermediul colaboratorilor din Baia Mare, Cluj, Timișoara și București. “Pe termen mediu vom dezvolta rețeaua de magazine și în alte locații din România”, a adăugat Adriana Candea. Magazinul de prezentare Koldtex se află în Albești, Șoseaua Naționala nr. 28 și este deschis între orele 8.00 și 17.00, iar în zilele de 14 și 15 noiembrie vom organiza o acțiune de reduceri ideală pentru cumpărături și cadouri de sărbători. Datorită cererii crescute, începând cu luna noiembrie magazinul va fi deschis între orele 8.00 și 19.00.

Alex TOTH

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close