Editorial

La mulți ani Alpha Transilvană!

În fiecare an, serviciile organizației non guvernamentale s-au diversificat și multiplicat, devenind sprijinul real pentru fiecare părinte care are un copil cu nevoi speciale. Paleta serviciilor oferite de ONG este largă: servicii pentru copii cu nevoi speciale, servicii pentru tineri cu dizabilități, servicii de socializare a micuților sunt oferite de specialiștii Fundației Alpha Trasilvană, de la psiholog, psihopedagog, logoped, kinetoterapeut, instructor de educație până la consilier de îndrumare și orientare profesională. Nu lipsesc nici locurile de muncă, creându-se mediul propice pentru angajarea persoanelor cu dizabilități în unitățile protejate, respectiv Bucătăria Alpha, atelierul protejat ATRIUM, unitatea protejată Timural Group.

De-a lungul timpului au existat zeci de piedici și opreliști. După mai multe episoade în care a fost pe punctul de a se închide, echipa Alpha a găsit puterea de a înfrunta pericolele financiare ce pândeau instituția și a luptat pentru scopul pentru care fundația a luat ființă: ajutorarea copiilor și a persoanelor cu nevoie speciale, căutând să dezvolte idei și proiecte noi.   

Acum, la 21 de ani de la înființare, echipa Alpha este una puternică, sute de copii, atât sănătoși, cât și cudizabilități, primesc atenția necesară și sunt îndrumați spre o viață mai bună, iar proiectele Alpha continuă. La mulți ani Alpha Transilvană! Comunitatea mureșeană a avut, are și cu siguranță va avea nevoie de ajutorul tău și pe viitor. 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close