Politic

Mihai Tudose rade de Calin Popescu Tariceanu: „Fiindca PSD nu-i sustine candidatura, domnul Tariceanu a descoperit ca guvernarea este, citez din dansul, impotenta”

Mihai Tudose, vicepresedintele Pro Romania, a ras de Calin Popescu Tariceanu si a respins orice alianta cu ALDE.

„Ce-i graba asta cu alianta? Nu iesim din spital si ne punem pe alergat, nu-i deloc sanatos! Dupa guvernarea asta impotenta si cu mari probleme, ar fi firesc ca Tariceanu si ALDE sa se mai odihneasca un pic, sa-si vina in fire. Va asigur eu ca daca PSD i-ar fi sustinut candidatura la Cotroceni, domnul Tariceanu ar fi insistat pretutindeni ca guvernarea PSD-ALDE este minunata si e rupta din cer. Acum insa, fiindca PSD nu-i sustine candidatura, domnul Tariceanu a descoperit ca guvernarea este, citez din dansul, impotenta.

De retinut si ca nu domnul Tariceanu s-a dezis de Liviu Dragnea si de toate pe care le-a facut acesta, ci Liviu Dragnea a fost nevoit sa plece intr-o vacanta mai lunga. In vremea domnului Dragnea, domnul Tariceanu nu credea ca guvernarea PSD-ALDE era impotenta, toate mergeau frumos si bine.”, a declarat Mihai Tudose.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close