Politic

Posibil consilier judeţean PSD, rămas fără sprijin politic

consilieriAleşii judeţeni au validat joi, 26 ianuarie, într-o şedinţă ordinară de lucru, mandatul consilierului UDMR Kedei Pál-Elöd, care îi ia astfel locul colegei sale de Uniune Csép Eva Andrea, aleasă deputat în Parlamentul României.

Surprinzător, deşi ordinea de zi a şedinţei a conţinut proiect de hotărâre referitor la vacantarea mandatului social-democratului Dinu Socotar, ales de asemenea deputat în Parlamentul României, în locul acestuia nu a fost validat nici un consilier local din partea Partidului Social Democrat.

Potrivit listei de candidaţi PSD Mureş la alegerile locale din iunie 2016 pentru Consiliul Judeţean Mureş, „primul sub linie” este Ioan Cernea, reprezentantul pensionarilor social-democraţi din Mureş, următorii pe „lista de aşteptare” fiind: Daniela Ceană (care şi-a dat demisia recent din Consiliul Local Târgu-Mureş), Ovidiu Mălăncrăvean (primarul municipiului Sighişoara), Gergely Simion (directorul casei de Cultură a Studenţilor Târgu-Mureş) şi Ioan Ţeugea (om de afaceri din Reghin).

„Acum nu vă pot spune exact ce s-a întâmplat pentru că sunt undeva unde nu pot vorbi… A fost o retragere de sprijin. Partidul mi-a retras sprijinul, fără să primesc detalii”, a precizat Ioan Cernea.

 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close