Politic

Presedintele Klaus Iohannis: „Romanii de rand vor plati pentru acest mega esec in guvernarea Romaniei, ori asa ceva pentru mine este inadmisibil”

Dupa ce Liviu Dragnea a declarat ca va fi miercuri la Craiova si ca va vizita santierul drumului Expres Craiova-Pitesti, cel care se inaugureaza pentru a zecea oara, Klaus Iohannis a vorbit despre amestecul liderilor europeni in problemele interne.

„Pentru UE, Romania conteaza, romanii conteaza. Stiti cine nu conteaza? Pentru Europa, PSD nu conteaza. Cred ca, intre timp, toata lumea stie si de ce, nu fiindca un partid trebuie exclus, ci pentru felul in care PSD a guvernat de doi ani jumate incoace. Liderii europeni nu vin sa se amestece in probleme foarte concrete, nici macar nu mentioneaza aceste chestiuni, fiindca nu se face sa te amesteci in politica interna a altuia. Nu a venit nimeni sa-mi spuna ca de ce in Oltenia se inaugureaza a zecea oara, maine, drumul expres spre Pitesti. Daca nu ar fi de plans, ar fi de ras. Nici alte probleme economice contrar unor chestiuni speculate nu s-au discutat. Noi ramanem in discutiile noastre la problemele europene. Insa intr-o problema ei sunt foarte interesati, e problema statului de drept, a independentei Justitiei.

PSD incearca sa indoaie legile pentru a-si scapa liderul de puscarie, PSD incearca sa subjuge Justitia pentru a-si scapa coruptii si hotii care s-au cocotat in varful statului si asta in Europa si in Romania este inacceptabil. De aceea, nu mai vorbeste nimeni dintre liderii europeni relevanti cu PSD, nu fiindca nu ar vrea sa fie cu romanii, nu fiindca ar vrea sa ne impuna ceva. Te si doare capul cand ii auzi pe pesedisti cum merg prin tara in campanie electorala si incearca sa vina cu tot felul de idei caudate.

Ei vor pierde la un moment dat alegerile si vor pleca cu buzunarele bine burdusite. Romanii de rand vor plati pentru acest mega esec in guvernarea Romaniei, ori asa ceva pentru mine este inadmisibil. Acesti oameni trebuie pur si simplu opriti si asta este intrebarea a treia, marea intrebare din referendum care nu este scrisa acolo. Acest referendum ofera stampila romanilor sa spuna clar PSD-ului ca asa nu se mai poate continua si daca romanul merge la referendum si stampileaza ‘da’ inseamna da, PSD acasa.”, a declarat Klaus Iohannis.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close