Administratie

Primarul din Luduș, mândru de proaspetele campioane

 

Primarul oraşul Luduş, Ioan Cristian Moldovan a răsplătit perfomanţa elevelor Szidonia Moldovan şi Andrea Teglaș pentru câştigarea titlului de campioane naţionale la tenis de masă, categoria Juniori III. Echipa din Luduș, pregătită de profesorul Alexandru Cârpaci a reușit un parcurs fără înfrângere în competiția pe echipe disputată în urmă cu o săptămână la Bistrița. Echipa alcătuită din trei sportive a avut în compeonență două sportive membre ale Palatului Copiilor Târgu-Mureș, filiala Luduș, ambele eleve în clasa a V-a la Școala Generală Nr. 1 din orașul mureșean. Acestea sunt Andreea Teglaș și Szidonia Moldovan, a treia componentă fiind Farkas Yvette, pregătită la Palatul Copiilor din Sfântu Gheorghe de către profesorul Doru Simon. Aceasta a fost legitimată la clubul din Luduș deoarece nu a avut coechipiere cu care se putea alcătui o echipă competitivă. Ludușencele au trecut fără emoții de faza grupelor, învingând cu 4-0 Dunărea Giurgiu, 4-1 cu CSM Buzău 1 și 4-0 cu Dorna Vatra Dornei 2. În grupa semifinală au avut cel mai greu meci cu Romgaz Mediaș, pe care au învins-o cu 4-3, reușind două victorii cu 4-1 în fața formațiilor CSM Buzău și ACS Dumbrăvița. În grupa finală, în lupta pentru podium, pentru locurile 1-4 s-au aflat două echipe mureșene. Alături de Romgaz Mediaș și CSM Zalău, Mureșul Luduș a mai avut ca adversară și echipa de la CSȘ Târgu-Mureș, clasată la final pe locul 4. Ludușencele au câștigat ambele întâlniri cu celelalte două ocupante ale podiumului cu 4-3 și au învins cu 4-1 a doua echipă mureșeană.

Performerele trebuiesc susținute

Cum rezultatele notabile pe plan sportiv sunt tot mai rare, chiar la nivel național, edilul luduşean a ținut să-și răsplătească sportivele la o ramură în care doar dăruirea profesorului Alexandru Cârpaci mai ține sus ștacheta. Primarul a oferit la revenirea echipei câte o diplomă de merit şi un buchet de flori campioanelor naţionale în semn de aleasă preţuire pentru frumoasele rezultate obţinute, care fac cinste oraşului. Festivitatea de premiere a avut loc în biroul primarului Cristian Moldovan. „Suntem deosebit de bucuroși și onorați să le felicităm pe campioanele noastre, care au reușit să scrie prin această performanță o filă deosebită în palmaresul clubului și al orașului Luduş. Le dorim mult succes în continuare, asigurându-le de tot sprijinul administraţiei locale luduşene”, au fost cuvintele primarului Ioan Cristian Moldovan.

Cele două ludușence au obținut victoria finală după 95 de seturi jucate, cea mai bună jucătare fiind Andreea Teglaș, care a pierdut un singur meci pe durata competiției.

 

Mihai VEREȘ

 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close