Editorial

PSD catre Florea: Ceri spaga?

Citeam vineri scrisoare deschisa a PSD Mures catre edilul sef Dorin Florea. si m-am prapadit de râs. Cele 16 puncte ale sale contin cam toate banuielile, investigatiile de presa sau bârfele din târg din ultimii 11 ani. Ca se fura, ca se liciteaza cu dedicatie, ca se blocheaza investitii. Am gasit chiar doua sau trei idei „sustrase†din Ziarul de Mures sau de la mine personal. Cum ar fi contractele fiului lui lui Todoran cu Directia Silvica Mures sau achizitionarea patinoarului din centrul orasului.

Dar cel mai mult m-a distrat primul punct al scrisorii semnate de Fratean si Briscaru. si anume întrebarea „Este adevarat ca în Târgu – Mures nu se atrag investitori pentru ca acestora li se cere spaga cel putin 10% din valoarea investitiei?â€. Haideti domnilor social-democrati. Chiar vreti sa vi se raspunda la o astfel de întrebare? Ca respectiva practica nu se face doar în Târgu Mures, ea fiind generalizata în toata tara. Numai ca la noi se vede foarte bine. si se simte în fiecare buzunar. Cum puteti crede ca prin astfel de „scrisori deschise†aveti vreo sansa de a misca ceva în târg. Sunt lucruri stiute pâna si de tânci asa ca copierea lor într-un astfel de document nu va onoreaza prea mult.   

O alta întrebare zic eu interesanta a fost urmatoarea: „Echipa de fotbal locala, sustinuta din banii cetatenilor orasului Tirgu-Mures, cheltuie din bugetul local cca. 4 milioane de euro anual? Este adevarat ca apropiati ai Primariei si ai  PD-L joaca la pariuri sportive scorurile si deznodamântul meciurilor?â€. Hopa ca intram aici si în atributiile FIFA. Care ar trebui sa se autosesizeze cu privire la practicile denuntate de lideri PSD. Doar masluirea unui meci e fapta penala si se pedepseste conform legii. Plus ca si echipa ar fi drastic sanctionata, riscând chiar retrogradarea. Asa ca eu astept ca cineva sa-i numeasca pe acei apropiati ai Primariei si ai PD-L pentru ca „organele†sa-i poata identifica. Asta daca respectivele nume sunt cunoscute.

Chiar credeam ca cei din PSD vor iesi cu „atacuri†mai serioase. Ceva nou sub soare. Sau cel putin cu un candidat real pentru Primarie. Asa ca sa le dea putin frisoane portocaliilor. Nu cu acuze de dragul acuzelor.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close