Interviu

Sidonia Sandor, pictorița care vrea să fie avocat – model

Reporter: Pentru început, te rog să te prezinți cititorilor noștri.

Sidonia Sandor: Sunt născută în anul 1994, pe data de 29 iulie, am absolvit în acest an Liceul “Lucian Blaga†din Reghin și am vârsta de 18 ani. M-am născut aici în Reghin, însă nu îmi cunosc părinții, locuiesc cu mătușa mea și o soră mai mică decât mine. Mătușa mea m-a crescut de la vârsta de doi ani și îi mulțumesc pentru asta.

Rep.: Ce înseamnă pentru tine modeling-ul, fotografia?

S.S.: Eu nu fac modeling, doar poze. Nu apar pe scenă ca alte modele, ci doar prezint poze. Dorința de a fotografia a apărut de curând, doar de doi – trei ani, iar primele poze mi le-a făcut Adrian Borda, un cunoscut fotograf din Reghin. Fotografia îmi permite să-mi exprim emoțiile, sentimentele. Simt nevoia să iau cu mine momente din viață care trec prin fața ochilor mei…

Rep.: Care e visul tău?

S.S.: Pentru mine, fotografia e mai mult un hobby care nu cred că aș vrea să devină un job. Visul meu este să devin avocat sau jurnalist. Părerea mea este că o poză trebuie tratată ca pe o artă, este o parte din noi.

Rep.: Ce pasiuni mai ai?

S.S.: O altă pasiune de-a mea este pictura și desenul liber. De altfel, în clasele V – VIII am fost la Școala de Arte și Meserii din Reghin. Desenul e hobby-ul meu de când eram foarte mică, îmi place să fac schițe, multe schițe. Îmi place să desenez fiindcă așa mă simt în lumea mea. Desenul este o forma de exprimare, e frumos să desenezi chiar și chiar dacă nu ai talent, merită să încerci.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close