Uncategorized

Valul schimbarii la Directia Apelor

În Directia Apelor Mures circula si se amplifica zvonul ca zilele lui Orban Levente sunt numarate ca si director tehnic. Se dau adevarate lupte de gherila între proaspatul grup reprezentat de Orban si baronii vechi din sistem. Banii nu ajung pentru toti

În plus, nu este contract din care sa nu vrea o feliuta. Asul din mâneca pentru extirparea intrusului se pare ca este o decizie a conducerii ANAR care cere o experienta de minim 10 ani în domeniu pentru a ocupa functii de conducere.
Directorul tehnic Orban este inginer dar nu este specializat pe ape. De fapt este mai mult om de afaceri care face legile într-un paienjenis de firme de constructii, consultanta si imobiliare, abonate la bugetele locale si cel judetean. Este domnul PROCON 16 SRL. Cum nici el nu se lasa, are în spate multi prieteni flamânzi si puternici, a început un adevarat razboi fraticid. Dar pe tacute. Itele sunt încurcate. Multe interese cu nume grele în spate. Miza este imensa. Fondurile alocate cu darnicie de Borbely Laszlo si bugetul ANAR controlat de David Csaba. Sa nu mai spunem de fondurile europene pe POS Mediu unde ANAR-ul este unic beneficiar pentru vreo 250 de milioane de euro, iar din PNDI-ul lui Udrea, de 4 miliarde de euro. Partea de canalizari va fi gestionata de Ministerul Mediului.
Tânarul ambitios Orban se lauda ca ar face parte dintre lupii tineri ai lui Borbely, cu perspective de invidiat si cu imunitate datorita sprijinului ministeriabilului în cauza. Acest fapt nu este de neglijat, chiar este apreciat si util la unii, dar vechea garda este deranjata de faptul ca poftele de afaceri ale directorului care a ajuns în raiul balastierelor misca prea tare apele si lucrurile delicate încep sa se vada. Nu respecta regula de baza: ape line si tacute.
Întrebarea este cine va câstiga?
a). Grupul Orban Levente
b) Gasca veche din sistem
c) Bugetul de stat si fondurile europene

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close