Sport

Victorie muncită pentru CSU Medicina

Echipa feminină de volei CSU Medicina Târgu-Mureș a obținut sâmbătă a doua victorie la limită în acest campionat, trecând pe teren propriu de CS Volei Alba Blaj, în cadrul etapei a IV-a a Diviziei A1. Mureșencele s-au impus cu scorul de 3-2 (12-25, 25-15, 20-25, 25-18, 15-13), cedând un nou punct care se poate dovedi important în economia clasamentului, după victoria la același scor din etapa trecută cu Universitatea Cluj, în deplasare.

Fără Ciocian

„Medicinisteleâ€, lipsite în continuare de aportul coordonatoarei de joc, Lorena Ciocian, accidentată, au început jocul lipsite de concentrare și au cedat primul set fără drept de apel. Revenirea din setul secund a prezentat o echipă total diferită, care putea obține fără emoții victoria și cele trei puncte oferite pentru victoria cu 3-0 sau 3-1. Setul secund adjudecat a adus o relaxare prematură și blăjencele, echipă ambițioasă, susținute de un grup impresionant de sporteri a reușit să-și asigure un punct, câștigând un set extrem de disputat. Revenindu-și din corzi, mureșencele au reușit să câștige următorul set la 18 și setul decisiv cu 15-13. Aflată în fața mureșencelor, locurile 5 și 6, echipa din Blaj a fost depășită doar la setaveraj, 10-7, față de 8-7, la același număr de puncte, 7. În etapele viitoare, CSU Medicina va avea misiuni foare dificile. Sâmbătă, vor face deplasarea la Piatra Neamț, unde vor întâlni formația locală Unic, aflată pe locul 7, cu 6 puncte, după care, în 10 noiembrie primesc vizita uneia dintre principalele favorite, Știința Bacău.
La CSU Medicina au evoluat: Gabriela Tsvetanova, Adina Salaoru, Victoriya Grigorova, Roxana Iancu, Alexandra Trică, Alexandra Pintea, Monica Foca – libero, Carmen Mateaș.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close