Sport

Maraton voleibalistic în sala UMF

voleiMiercuri au început în sala de sport „Pongracz Anton” din cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș partidele din grupa III-a semifinală a Campionatului Național al junioarelor I la volei feminin. Echipa organizatoare, CSU Medicina CNUE Târgu-Mureș a câștigat prima partidă cu LPS Oradea cu un foarte categoric 3-0, cu seturi câștigate la 9, 7 și 8 și a doua tot cu 3-0 cu CSȘ Sibiu, mai puțin categoric, la 15, 12 și 18. Obiectivul echipei pregătite de antrenorii Ciprian Dîrnescu și Bokor Istvan este cel de a recâștiga titlul național, după ce în urmă cu un an, la turneul final de la Brașov s-a clasat pe locul III, după Dinamo Romprest București și CSȘ Blaj. Mureșencele s-au clasat pe podium, dar a fost practic un pas înapoi, după ce în urmă cu un an se aflau după turneul final de la București pe poziția a doua. Cucerirea titlului ar fi o revenire în fruntea ierarhiei după cinci ani, precedați de două ediții câștigate de mureșence și alte două în afara podiumului.

Mureșencele dispută vineri, de la ora 16.00, practic finala grupei, cu formația CSȘ 2 CNE CSM Baia-Mare, între singurele echipe fără set pierdut, după care sâmbătă, tot de la ora 16.00 întâlnesc CNMB Râmnicu Vâlcea, iar duminică de la 13.00 CSȘ Toplița.

 

Vineri și, eventual sâmbătă, echipa de senioare CSU Medicina CSȘ întâlnește de la ora 19.00 pe Dinamo București, pentru locurile V-VI ale Diviziei A1. Întâlnirea pornește de la scorul de 2-0 pentru „mediciniste”, care mai au nevoie de o victorie pentru a participa din nou în competițiile internaționale, deși locul V asigură în acest sezon doar participarea în Cupa Balcanică.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close