Sport

Tenis: Simona Halep o infrunta pe Victoria Azarenka in turul 3

 

Vineri, 5 iulie, are loc partida dintre Simona Halep si Victoria Azarenka, in turul 3 al turneului de la Wimbledon. Meciul poate fi urmarit in Romania pe canalul Eurosport.

 

In turul secund, jucatoarea din Belarus s-a impus mai usor decat Simona Halep, care a depasit-o pe conationala Mihaela Buzarnescu in trei seturi ( 6-3, 4-6, 6-2), Azarenka invangand-o pe Tomljanovic in doar doua seturi (6-2, 6-0).

Azarenka spune ca este pregatita sa o intalneasca pe Simona si ca nu vrea sa-i permita sa isi impuna jocul:

“Halep este constanta. Este foarte puternica, am avut cateva meciuri antrenante. Este o adversara dificila si a avut un joc consistent în ultimii doi ani. Ştie cum să joace în meciurile importante, are un Grand Slam în palmares, va fi captivant. Ultima dată când am jucat aici împotriva ei am avut ceva şanse în acel meci. Va fi o provocare bună pentru mine. Cheia va fi să îmi fac jocul, aceasta este cea mai bună abordare pentru mine, să îmi creez şanse şi să profit de ele, indiferent de adversară”, a spus Azarenka.

La meciurile directe este egalitate în acest moment. Fiecare dintre cele două a câştigat de două ori. În primele două întâlniri directe, din 2012, de la Link şi Doha, s-a impus Azarenka, în timp ce ultimele două, de la US Open 2015 şi Wimbledon 2017, au fost câştigate de Halep.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close