Eveniment

Cristian Gog, show la limita imposibilului la Târgu-Mureş

1 Cristian Gog

Centrul Cultural “Mihai Eminescu” din Târgu-Mureş va găzdui marţi, 11 noiembrie, de la ora 19.00, spectacolul “Imposibilităţi” susţinut de Cristian Gog, primul mentalist din lume care a reuşit să câştige, în anul 2012, un concurs de talente important, respectiv “Românii au talent”, competiţie TV organizată de ProTV.

Spectacol amuzant şi interactiv

Spectacolul face parte din turneul național „Imposibilități”, un turneu care își propune să transporte audiențele dincolo de limite, în lumea imposibilului. „Vreau să ridic nivelul divertismentului când sunt pe scenă, să ofer un spectacol unic, plin de amuzament și de participare din partea spectatorilor, care să-i motiveze pe toți cei prezenți”, a declarat Cristian Gog.
În timpul spectacolului de două ore, cel supraintitulat de The Sun drept “Omul care şi-a oprit inima pentru a câştiga Românii au Talent” îi va face pe toți spectatorii din sală să creadă în imposibil. Citirea gândurilor, influențarea lor, telepatie, hipnoză și multe alte numere de mentalism vor fi desfașurate pe scenă într-o atmosferă plină de mister și bună dispoziție.

Biletele, între 20 şi 100 lei

Preţul unui bilet este de 20 de lei cu Studcard, 30 lei sau 40 de lei în funcție de locul în sală și 100 de lei biletele VIP care mai include un afiş cu autograph şi o lingură marca Cristian Gog. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.biletmaster.ro sau offline de la sediul Studcard din cadrul Centrului Cultural “Mihai Eminescu” din Târgu-Mureş.
Evenimentul este produs de Guevara Events şi are ca partener principal Studcard Târgu-Mureş.
În august 2012, la puţin timp după câştigarea concursului „Românii au talent”, Cristian Gog acorda un interviu în exclusivitate cotidianului Zi de Zi din care spicuim următoarele întrebări şi răspunsuri:

Reporter: Vi s-a schimbat în vreun fel viaţa după ce aţi câştigat concursul „Românii au talent”?
Cristian Gog : Da, sunt mult mai ocupat și mai mult pe drumuri. Deocamdată…

Rep.: Foarte mulţi români sunt conştienţi că nu vor avea niciodată 120.000 de euro în cont, atât cât a fost marele premiu al concursului. Ce veţi face cu suma respectivă?
C.G.: Am explicat la mine pe blog care e destinația banilor: îmi achit creditul la bancă, încerc să duc la alt nivel două proiecte caritabile și o să investesc într-un alt mare proiect al meu despre care, din păcate, nu pot să vă dau detalii momentan.

Rep.: Este costisitoare îndeletnicirea dumneavoastră? Mă refer la diversele accesorii de care aveţi nevoie…
C.G.: Deloc! Eu ca recuzită folosesc lucruri simple ce se găsesc într-o papetărie. Costisitor a fost timpul investit până acum.

Rep.: Puteţi fi închiriat de amatorii de show?
C.G.: Oferta diferă în funcție de eveniment. Am câteva pachete de servicii în oferta standard, dar sunt deschis la orice propuneri pentru personalizarea prestațiilor mele. Tarifele diferă destul de mult în funcție de aceste aspecte.

Rep.: Se poate trăi decent din magie în România? Sau aveţi un job obişnuit…?
C.G.: Momentan pot trăi decent din asta. Înainte de emisiune am avut și un job.

Rep.: Recent aţi doborât un record mondial. Aţi primit oferte să performaţi în străinătate sau chiar să vă mutaţi activitatea acolo?
C.G.: Am primit oferte pentru a sustine prestații în diferite țări și acum și înainte de emisiune. Evident, majoritatea venite de la români stabiliți acolo. Nu sunt tentat să îmi mut domiciliul.

Rep.: Cu siguranţă, dacă aţi fi trăit în Evul Mediu aţi fi fost acuzat de erezie şi probabil ars pe rug. Cum vă privesc oamenii din jurul dumneavoastră pentru talentul pe care îl aveţi?
C.G.: Bine, poate și pentru faptul că sunt înconjurat de oameni care înteleg ceea ce fac eu. Și mai e ceva… cât timp sunt pe scenă prezint un act artistic și pot spune orice, în afara acesteia îmi place să fiu cinstit!

Rep.: Câte ore lucraţi zilnic?
C.G.. Depinde de situație! Uneori patru – cinci ore, alteori 12 sau mai mult. Dacă te referi la exercițiu pot spune că înainte stăteam câte șase – șapte ore pe zi în fața oglinzii exersând.

Rep.: Cât la sută e talent şi cât reprezintă transpiraţie în ceea ce faceţi?
C.G.: Transpirația e pentru a descoperi diferite metode și pentru exercițiu. Asta poate să facă oricine, dar cred eu că talentul intervine când încerci să le pui în scenă.

Rep.: Cum arată o zi obişnuită din viaţa dumneavoastră?
C.G.: Trezit, cafea și răspuns la e-mailuri, lucru la diverse proiecte, câteva întâlniri și mai nou încerc să intercalez printre acestea toate activitățile care se impun când ai un copil.

Rep.: Dacă cineva care doreşte să vă calce pe urme v-ar solicita sfatul, ce i-aţi spune?
C.G.: Să fie încrezator și să nu renunțe indiferent de situație sau de părerea celorlalți.

Rep.: V-aţi certat vreodată cu soţia dumneavoastră din cauza lingurilor îndoite? Sau acasă nu faceţi asta…
C.G.: O singură dată, apoi am început să îmi fac un stoc mai mare de linguri…
Ce este mentalismul?

Mentalismul este forma de divertisment prin care cineva produce efecte ce implică anumite fenomene inexplicabile: percepție extrasenzorială, citire a gândurilor, telepatie, anticipare a unor evenimente sau acțiuni ale anumitor persoane, clarviziune, control asupra anumitor obiecte doar prin puterea minții sau chiar influențarea viitorului. Efectele de mentalism sunt menite să nască întrebări, curiozități și să inducă o plăcută stare de perpexitate. Principalul scop al acestora este însă de a oferi un diverisment de calitate și de a atinge spectatorul pe plan emoțional, astfel încât experiența trăită să fie de neuitat.

 

 

 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close